Fórum

   
 

Békés megyei Állatrendőrség

 aszimics Beküldve: 2010.02.17 10:15
Kedves Állatvédők!
Bizony minden településen nagy szükség lenne állatrendőrség működésére. Persze tudjuk, hogy ez szinte lehetetlen ma még, mert anyagi akadályai vannak.De a szolnoki Állatrendőrség működése példaadó lehet.Legalább megyénként létre kellene nagyon sürgősen hozni egy ilyen alapítványi szervezetet. Nagyon támogatnám az ügyet.
Addig is az emberek tudatában, lelkében ellene rendet tenni ez ügyben.Ez viszont társadalmi nevelési feladat.Nem elég az iskolában nevelni, hanem a felnőtt generációnak is nagy szüksége lenne rá!Több nyilvánosságot kellene kapnia az állatvédelemnek!
Üdvözlettel: aszimics
 Ildikó Beküldve: 2010.01.30 21:00
Sziasztok!

Ildikó vagyok Szentesről. Náunk is nagyon jó lenne ha lenne egy jól működő "állatkommandó" hiszen elég sűrűn találkozunk állatkínzókkal, de mi teljesen tehetetlenek vagyunk velük szemben. Amennyiben lehetséges, szeretnék aktívan is részt venni a tevékenységben, hiszen én itt helyben a menhelyen nap mint nap szembesülök felháborító dolgokkal.
 pmark Beküldve: 2010.01.05 17:33
Sziasztok!
Nagyon imádom én is az állatokat,és nagyon jó lenne, ha Békés megye felé is terülnétek,mert nagyon szeretnék csatlakozni hozzátok a párommal együtt!Mi gyulaiak vagyunk,és nagyon jó lenne,ha lenne gyulán is állatvédelem. Van ugyan menhely,de az semmirevaló!
Köszönöm a lehetőséget és remélem minél hamarabb ideértek!

Üdvözlettel: Priskin Márk
Visszalépés a témakörök listájához